Advertentie eigenaar

Contactinformatie

avatar

De Trainer SportmaterialenReg. Datum :20.02.2015

Telefoon : 0617544996

E-Mail : Info@de-trainer.com

Medicinebal 5kg, medicine ball, medicineball (ook 1-5kg)

23,75
Beek / de-trainer.com / -
Advertentie No : 1249
Datum advertentie : 20 Şubat 2015

Details

Deze handzame kleine medicineballen zijn uitermate geschikt voor kracht en core stabillity oefeningen. Door de nopjes in het oppervlak is een goede grip gegarandeerd. De 1 kg bal is ook uitermate geschikt voor balspelen (niet schoppen, wel gooien) met groepen volwassenen en oudere kinderen (junioren). Door het gewicht dient er net iets intensiever met de armen gewerkt te worden dan met een normale bal. Door het compacte formaat, kan met de 2 kg en 3 kg goed worden overgegooid en gevangen. (plyometrie oefeningen voor de armen ipv de benen) 

1 kg: 9,50 euro 16 cm (handbal formaat)
2 kg: 12,25 euro 16 cm (handbal formaat)
3 kg: 15,50 euro 16 cm (handbal formaat)
4 kg: 19,25 euro 22 cm (volleybal formaat)
5 kg: 23,75 euro 22 cm (volleybal formaat)
of een set van 5 ballen ( 1 kg t/m 5 kg ) kost 75,63 euro exclusief verzending


Voor info mail: shop@de-trainer.com 

http://de-trainer.com/nl/6-medicinebal-medicine-ball-medicijnbal

De Trainer Sportmaterialen is opgericht door trainer/bestuurders van atletiekvereniging De-Atleet. Binnen onze vereniging liepen we tegen het alom bekende knelpunt, budget vs. goed trainingsmateriaal aan. Wij maakte de bewuste keuze zelf materialen naar Nederland te halen. De materialen die wij aanbieden gebruiken wij ook tijdens onze eigen trainingen.

De verzendkosten vindt u op onze webpagina. Wilt u via Marktplaats bestellen dan zijn de bijkomende verzendkosten 6,75 euro tot 10kg – Naar België en Luxemburg kan naar Kiala Service punten gezonden worden. De bijkomende verzendkosten zijn dan 7,50 euro tot 15kg

Let op: Wij zijn een bedrijf dat zich in de eerste plaats richt op verenigingen en bedrijven, maar uiteraard kunnen consumenten ook bestellingen bij ons plaatsen. De prijzen hier op Marktplaats zijn inclusief BTW. De prijzen op onze website zijn exclusief BTW. Bij het afrekenen via onze website wordt er wel BTW bij de bestelling in rekening gebracht.

Wij accepteren betalingen via bankoverschrijvingen, betalingen met master/visacard en iDeal via de RaboOmnikassa

Soortgelijke advertenties

Reacties

İlgili Terimler :